PRIMEUR CLUB NIGHT ROEMOREE

Foto:

Persbericht – Club Night ROEMOREE is verheugd om haar allereerste gezellige bijeenkomst voor de LHBTI-gemeenschap aan te kondigen. Voorzitter Bart Cochet is enthousiast om dit evenement te organiseren en nodigt iedereen met een hart voor onze community uit om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid.

De eerste editie van Club Night ROEMOREE zal plaatsvinden op vrijdag 10 november van 19:00 tot 23:00 uur en is gehuisvest in het prachtige Pakhuis gelegen in het Roercenter, in het hart van Limburg, Roermond.

Dit evenement is bedoeld om een veilige en inclusieve ruimte te bieden voor de LHBT-gemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn en gelijkgestemde individuen kan ontmoeten. De avond belooft gevuld te zijn met plezier, vriendschap en positieve energie.

Voorzitter Bart Cochet uitte zijn gedachten over dit initiatief en zei: “Club Night ROEMOREE streeft ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich geaccepteerd voelt. We willen een positieve impact hebben op de LHBT-gemeenschap in Limburg en deze bijeenkomst is een stap in die richting.”

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van gezellige muziek en natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Kom gewoon langs en geniet van een geweldige avond!

Voor meer informatie en persverzoeken kunt u contact opnemen met: Club Night ROEMOREE E-mail: [email protected]

Over Club Night ROEMOREE: Club Night ROEMOREE is een initiatief van de LHBTI-vereniging Ouch Zo dat tot doel heeft een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor de LHBT-gemeenschap in Limburg. Met een reeks evenementen en bijeenkomsten wil Club Night ROEMOREE nu en in de toekomst bijdragen aan het bevorderen van acceptatie, inclusiviteit en vriendschap binnen de gemeenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen