Kunststroom Roerdalen-Wassenberg

Foto:

Op 7 en 8 oktober 2023 vindt “Kunststroom Roerdalen-Wassenberg” plaats. Meer dan 80 kunstenaars van binnen en buiten de regio stellen dan op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur hun werk tentoon in mooie locaties in Roerdalen en Wassenberg. Opvallend dit jaar is dat er meer inschrijvingen zijn vanuit België en Duitsland.  Na het succes van vorig jaar zijn er ook nu weer een aantal ateliers in Roerdalen en nu ook in Wassenberg die hun deuren openen voor de bezoeker.

 

Voorzitter Ruud Snijders: “Kunststroom krijgt internationaal bekendheid bij kunstenaars die graag gebruik maken van deze mooie gelegenheid om hun kunst tentoon te stellen. Hierdoor krijgt het publiek een steeds gevarieerder aanbod dat bestaat uit o.a. schilderkunst, beelden, keramiek, glaskunst en ook lichtkunst, poëzie en textiel.”

 

Via knooppunten is er een fietsroute samengesteld zodat de bezoeker ook kan profiteren van het moois dat zowel Roerdalen als Wassenberg te bieden heeft.

 

Na een aantal jaren afwezig als expositielocatie is de grote schuur bij kasteel Frymerson weer toegevoegd. Nieuw daarbij is dat de bezoekers via de oprijlaan vanaf het kruispunt Bernhardlaan/provincialeweg het landgoed kunnen betreden.

 

In een uitgebreide catalogus stellen de kunstenaars zich voor en kan de bezoeker de informatie thuis rustig nalezen. De catalogus is vanaf 1 september al verkrijgbaar op diverse locaties in Roerdalen en Wassenberg. Kijk voor de adressen op www.kunststroom-rw.nl/catalogus

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen