Limburg Festival presenteert: De Tukker aller Tukkers fris, fruitig en scherper dan ooit

Foto: Limburg Festival

Cabaretier en muzikant André Manuel vindt de mens maar een mysterieus wezen. In De Zieke Geest dwaalt de cabaretier door het menselijk brein, op zoek naar antwoord op prangende vragen.  Waarom willen mannen bijvoorbeeld altijd een rol als seriemoordenaar, terwijl vrouwen
genoegen nemen met een slachtofferrol? Wat maakt de ene mens een clown en de ander een president? Hoe word je een oorlogsmisdadiger, of juist een vredesengel? Bestaat er wel zwart zonder wit? En wat te doen met het grijze tussengebied?

De Zieke Geest is het eerste deel van een drieluik over de mens. Nadien volgen Het Goddelijke Lichaam of De Eenzame Ziel. Maar laten we niet op de zaak vooruitlopen. Nu is het tijd voor Manuels 18e theaterprogramma!

Ben er bij op 8 oktober! Om 15 uur, dan is Manuel te zien en horen in Roggel. In café Tonvannebekker om precies te zijn. Onder de vlag van het Limburg Festival, ook dat nog. Kaarten zijn te reserveren via de website van Limburg Festival à 12,50 euro per stuk. Let op: het betreft staanplaatsen. Zitplaatsen zijn beperkt en niet te reserveren. Kaarten worden betaald bij aankomst.

Uit een recensie van de Theaterkrant:
“Anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen. Met zijn uitspraak aan het begin van De Zieke Geest: ‘Wij zijn als mensen niet de kroon op Gods schepping, maar de butplug’ is de toon gezet.” (Theaterkrant)

Cookieinstellingen