Clean Pete tijdens Nationaal Theaterweekend terug in De Maaspoort

Foto: Stichting De Maaspoort

In het kader van het Nationaal Theaterweekend staat De Maaspoort in Venlo op vrijdag 26 januari 2024 in het teken van muzikale betovering met het optreden van het bekroonde duo Clean Pete. Het Nationaal Theaterweekend biedt een unieke gelegenheid voor cultuurliefhebbers om tegen een speciaal tarief van slechts 10 euro dit muzikale spektakel bij te wonen.

Clean Pete, bestaande uit de getalenteerde zussen Renée en Loes Wijnhoven, beloven een avond vol meeslepende muziek en bijzondere momenten in De Maaspoort. Deze avond markeert niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een hereniging met Renée Wijnhoven, die eerder indruk maakte als celliste in de band van spektakelmusical “Het was Zondag in het Zuiden.”

Renée en Loes Wijnhoven hebben met hun kenmerkende stijl en unieke harmonieën al menig hart veroverd. Hun muzikale reis heeft hen langs verschillende podia en festivals zoals Pinkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open gebracht. Nu staan ze klaar om Venlo te betoveren met hun performance.

Het Nationaal Theaterweekend maakt in heel Nederland culturele hoogtepunten toegankelijk voor een breed publiek. Clean Pete belichaamt perfect de geest van dit weekend met hun toegankelijke en toch diepgaande muziek. Dit is een uitgelezen kans voor liefhebbers van muziek en theater om tegen een gereduceerd tarief een onvergetelijke avond te beleven.

Datum: Vrijdag 26 januari 2024
Tijd: 20:15 uur
Locatie: De Maaspoort, Oude markt 30, Venlo
Toegangsprijs: €10, speciaal tarief voor het Nationaal Theaterweekend

Meer informatie en kaartverkoop www.maaspoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen