Proefrijdagen bij Arriva binnen één week volgeboekt

Foto: Arriva

Arriva organiseert zaterdag 18 november in Venlo, zondag 19 november in Maastricht, zaterdag 25 november in Roermond en zondag 26 november in Heerlen proefrijdagen voor iedereen die geïnteresseerd is in het beroep van buschauffeur. Alle mensen van 18 jaar en ouder én in het bezit van een B-rijbewijs kunnen een proefrit in een bus maken. Tijdens de proefrijdagen vertellen ervaren chauffeurs over hun vak en over de opleidingsmogelijkheden bij Arriva.

Arriva is doorlopend op zoek naar nieuwe fulltime en parttime collega’s
Om deze reden stelt Arriva tijdens de open dagen een bus en een instructeur beschikbaar om iedereen die dat wil, te laten ervaren hoe het voelt om zo’n mooi en groot voertuig te besturen. De interesse hiervoor bleek zo enorm dat de ruim 200 beschikbare plekken binnen één week waren volgeboekt.

Proefrit in een Arriva-bus
Tijdens de proefrijdagen kunnen bezoekers in gesprek met mogelijk toekomstige Arriva-collega’s. Zij geven uitgebreid informatie over alles rondom het vak. Daarnaast kan tijdens de proefrijdag, onder begeleiding van een instructeur, een proefrit gemaakt worden in een bus. Want dat is de beste manier om een eerste indruk te krijgen van het buschauffeur-vak.

De proefrijdagen vinden plaats op de stallingen van Arriva
De interesse was zó groot dat alle plekken inmiddels vergeven zijn. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven organiseert Arriva op korte termijn een tweede ronde. Geïnteresseerden worden geadviseerd om zich alvast aan te melden voor de nieuwe ronde. Via deze link kunnen mensen zich aanmelden voor de nieuwe ronde: werkenbij.arriva.nl/opendaglimburg

Venlo Zaterdag 18 november 08:30u – 18:00u

Maastricht Zondag 19 november  08:30u – 18:00u

Roermond Zaterdag 25 november 08:30u – 18:00u

Heerlen Zondag 26 november 08:30u – 18:00u

Houd bovenstaande website de komende weken in de gaten. In verband met eventuele afmeldingen/verhinderingen komen er mogelijk beschikbare plaatsen vrij.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen