Joep I Seuren Sjtadsprins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj.

Foto:

Tijdens de ‘Nach van de Nuje Sjtadsprins’ op zaterdag 6 januari is Joep Seuren als Sjtadsprins van Remunj en Prins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul gepresenteerd. Uiteraard in de Oranjerie maar een unicum ten aanzien van de plek. Na de verbouwing is, voor het eerst in de Uule-historie, in de fonkelnieuwe theaterzaal een prachtige ambiance gecreëerd om in het thema ‘De Nachwach’ de Sjtadsprins ten tonele te brengen.

Joep is rond 21.11 uur in een act met 2×11 figuranten uit ‘de Nachtwacht’ en Rembramdt zelf, door

Vorst Dirk I onthuld. Vervolgens is Joep met alle bijbehorende regalia door Vorst Dirk I tot 79e Sjtadsprins van Remunj en Prins van D’n Uul geïnstalleerd. Ziene Dorslöstge Hoogheid Sjtadsprins Joep I ‘is geboren’.

 Sjtadsprins Joep I is als oudste in een gezin met 3 jongens, geboren in Linne op 11 februari 1983. Vanaf zijn 11e jaar woont hij in Roermond en wordt dit jaar dus op Carnavalszondag 41 jaar. Joep I is al 19 jaar samen met zijn partner Joni Hendrix, momenteel wonend op de Walbreukergraaf en samen hebben zij twee kinderen. Saartje van 3 jaar en Berend van 1 jaar. Hij werkt als Lean portfoliomanager bij Boels, een functie waarin hij op strategisch en tactisch nivo ICT-gerelateerde zaken regelt danwel laat regelen.

Joep I regeert onder zijn lijfspreuk ‘Neet toete, blaoze’, verwijzend naar zijn muzikaal verleden en de liefde voor muziek. Hij laat zich bijstaan door drie adjudanten, waarvan er twee zijn bloedeigen broers zijn. Ruben Kuijper, René Seuren en Pieke Seuren. D’n Uul brengt in 2024 de Vastelaovend naar de Vastelaovesvierders onder het jaormotto ‘Nog eine en dan…’. D’n verwijst met dit jaormotto al naar 2025 waarin zij haar 8×11 jubileum viert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen