Dean I Adams, Sjtadsjeugprins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj

Foto: Sjtadsvastelaovesvereniging D'n Uul

Op zondag 14 januari 2024 is tijdens de ‘Middaag van de Nuje Sjtadsjeugprins’, Dean Adams als Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugprins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul gepresenteerd. Uiteraard in de Oranjerie, maar net als een week eerder is ook Dean in de fonkelnieuwe theaterzaal, met nu een prachtige ambiance in het thema ‘Superhelden’, onthuld. In de geest van dit thema zette de 22-jarige opkomende ster-illusionist Nigel Otermans zijn eigen ‘Grand Illusion Show’ in om Dean met zijn adjudanten, die onherkenbaar een handje meehielpen, ten tonele te brengen. Dean is in die show rond 13:33 uur door Nigel en Vorst Dirk I onthuld. Vervolgens werd hij door Vorst Dirk I met alle bijbehorende regalia geïnstalleerd tot 57e Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugdprins van D’n Uul.

 Ziene Dorslöstige Hoogheid Dean I wordt bijgestaan door zijn adjudanten Mees Wagemans en Ada Yarimbay.

Dean I is in Roermond geboren op 2 augustus 2012, is de zoon van aad Sjtadsprins (2017) Marnix I Adams en Sylvia Lensvelt en heeft een zus Zoë. Dean I gaat met adjudant Ada naar basisschool De Stenen Brug en samen met adjudant Mees voetbalt hij bij SHH in JO 12-1.

Ziene Dorslöstige Hoogheid Dean I regeert onder zijn lijfspreuk ‘Vastelaovestied is Dean tied’ en gaat zo samen met zijn adjudanten Mees en Ada de Uulejeugd en de Roermondse jeugd voor tijdens de Vastelaovend 2024.

D’n Uul brengt in 2024 de Vastelaovend naar de Vastelaovesvierders onder het jaormotto ‘Nog eine en dan…’. D’n Uul verwijst met dit jaormotto al naar 2025 waarin zij haar 8×11 jubileum viert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen