Gevarieerd programma bij de Vastelaoves Villaasj in Maasniel

Foto:

Het vastelaoves-familie-festival Vastelaoves Villaasj heeft dit jaar weer een gevarieerd programma. Geen grote namen, maar artiesten die de kleinkunst van de vastelaovend omarmen.  Door de locatie – in de beslotenheid van de Maasnielse Raadhuisstraat  – is het echt een festival voor oud en jong. “De kids kunnen er vrij rondlopen en heerlijk ervaren wat vastelaovend is”, aldus Nina Bongaarts, verantwoordelijk voor het programma.  “De oudere jeugd kan zich vermaken bij de Sjonniebuun met karaoke, of een rad van fortuin. En voor de pap, de mam of de buren, neven, nichten, opa en oma’s is er heerlijke vastelaovesmuziek in allerlei stijlen.”

Nieuw dit jaar is de Villaasj-Kids-Buun. In samenwerking met De Katers is in de Soos aan de Pastoor Ramakerstraat kunnen de kinderen hier heerlijk vastelaovend vieren. En is er een heuse meet-and-greet met jeugdprins Dean 1.

Ook dit jaar wordt weer het Parade Paerd uitgeroepen. Deze prijs gaat naar de meest leuke, verrassende creatie. “Iedereen doet hieraan mee, maar de jury kijkt vooral naar de vastelaovesgengers die de interactie met de ander aangaan. Dit jaar niet meer in een Parade maar op de Parade-buun. Een podium waar iedereen zijn eigen moment kan pakken en kan paraderen met zijn vastelaoves-act.”  Want daar gaat het bij de Villaasj om benadrukt Nina. “Het gaat om heerlijk de joeks met elkaar drijven. Niet voor niets is ons motto ‘Belaef en sjpeel mit’.”

De Villaasj begint op zondag 11 februari om 14.11 uur. De entree is gratis.

Meer informatie www.vastelaovesvillaasj.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen