KOM NAAR DE LIVE UITREIKING VAN DE LIMBURGSE POPPRIJS 2023!

Foto: popinlimburg

Save the date! Op 17 maart 2024 vindt de uitreiking van de Limburgse popprijs plaats bij de Muziekgieterij in Maastricht. Tijdens deze avond vieren we de buitengewone talenten, creativiteit en inzet binnen de Limburgse popmuziekscene met de Limburgse Popprijs. Deze prestigieuze onderscheidingen worden toegekend aan artiesten, professionals en initiatieven die aanzienlijke invloed hebben op het Limburgse muzikale landschap.

De Limburgse Popprijs omvat vijf categorieën: “Beste Song”, “Beste Album”, “Beste Initiatief”, “De Belofte” en “Young Professional”.
Het doel is niet alleen om de Limburgse popmuziek meer zichtbaarheid te geven, maar ook om erkenning en waardering te tonen voor degenen die deze scene voortstuwen en bloei laten ervaren. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin netwerken en gemeenschap centraal staan, waar talent een steuntje in de rug krijgt in hun carrière, en waar anderen worden geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen.

De Limburgse Popprijs is een initiatief van Pop in Limburg en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en de regionale omroep L1. Samen zetten we de schijnwerpers op de Limburgse popmuziek en eren we degenen die bijdragen aan haar succes.

De feestelijke avond vangt aan om 17:00 en wordt live uitgezonden op L1. Kom het lokale talent steunen en claim je gratis ticket via https://muziekgieterij.nl/event/limburgse-popprijs/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen