Tina Turner Tribute Sensatie Lita Turner treedt op met Speciale Mystery Guest tijdens evenement “Simply the Best” in Het Forum Roermond

Foto:

Op 16 maart 2024 zal Het Forum in Roermond bruisen van muzikale energie en nostalgie tijdens een onvergetelijke avond vol hits uit het verleden, gekroond met een spetterende live-act van Lita Turner, de nieuwste sensatie in de Tribute Band-scene!

Met een opmerkelijke zangeres die de stem van Tina Turner perfect nabootst, belooft deze avond een ongeëvenaarde ervaring te worden voor alle liefhebbers van de legendarische diva en haar tijdloze muziek.

Het muzikale festijn staat garant voor een gezellige en fijne avond, waar iedereen van harte welkom is om te dansen, herinneringen op te halen en te genieten van de weergaloze uitvoering van de grootste hits van Tina Turner. Verwacht een feestelijke sfeer, verrassende gastoptredens en heerlijke drankjes en hapjes om de avond compleet te maken.

Mis deze unieke kans niet om de opkomende sterren van Lita Turner te zien schitteren, vergezeld door een speciale mystery guest die de avond nog specialer zal maken! Kom en laat je meevoeren op de ritmes van het verleden terwijl we samen een onvergetelijke avond creëren.

  • Locatie*: Het Forum, Elmpterweg 50 6042 KL Roermond.
  • Datum en tijd: 16 maart vanaf 20.00
  • Toegang: Tickets verkrijgbaar via deze link: eventix.shop/r626uby6

*Het Forum is eenvoudig bereikbaar vanuit de A73 en N280/A2 en er is gratis parkeergelegenheid.  Er zijn toegankelijkheden voor mindervaliden (er zijn ook zitplekken)

Tickets voor deze avond zijn verkrijgbaar: via deze link eventix.shop/r626uby6
Voor meer informatie en updates, volg Het Forum op Facebook: @forumroermond  en Instagram: @hetforumroermond
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen