Historische villa gerestaureerd tot toonaangevende evenementenlocatie Delbrock

Foto: Delbrock

In november 2023 heeft Vaeshartelt de exploitatie van het landgoed met een speeltuin, een koetshuis en Villa overgenomen. De afgelopen maanden is deze Maastrichtse eeuwenoude villa met zorg en aandacht gerestaureerd en is het verleden vertaald in iets verrassends nieuws.

Er is gezocht naar nieuwe wegen om historie en functionaliteit hand in hand te laten gaan. In het interieur is gewerkt met luxe materialen die de villa geven wat het verdient. Ook culinair gezien wordt er op deze locatie gewerkt met hoogwaardige producten uit de regio. Kortom, Limburg is een toonaangevende evenementenlocatie rijker.

Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, van kunstexposities en unieke festivals tot waardige afscheidsbijeenkomsten. Delbrock biedt een veelzijdige en exclusieve setting. Paul Janmaat, directeur van Vaeshartelt, Delbrock en Kanjel, deelt zijn trots over de transformatie: "We zijn verheugd om onze gasten te mogen verwelkomen in deze prachtig vernieuwde omgeving waar elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Wij hebben bewust gekozen voor dit hoge niveau van inrichting en culinaire invulling. Beleving is vanaf de start ons uitgangspunt geweest dat uitmondt in deze unieke plek waar het leven gevierd wordt.”

Delbrock, gelegen in Maastricht, beschikt over een ontvangstruimte, een serre met bar en drie zalen. Deze drie zalen van verschillende groottes bieden plaats aan 250 gasten. Het landgoed is omringd door een rustgevend park van 5,6 hectare. Station Maastricht Noord ligt op 5 minuten loopafstand van Delbrock en biedt ruimschoots parkeergelegenheid voor onze
gasten.

Delbrock, Vaeshartelt en Kanjel
Waar Delbrock ieder evenement onvergetelijk maakt, verwelkomt Vaeshartelt haar gasten om te overnachten, eten en drinken maar ook om te vergaderen. Kanjel nodigt gezinnen uit om te genieten in de speeltuin. Vanaf 23 maart is ook de speeltuin met terras weer geopend. De landgoederen samen bereiken 27 hectare aan natuur en historie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen