Kom op Tweede Pinksterdag culinair genieten op de eerste Boerenlandmarkt van Nunhem!

Foto: Boerenlandmarkt Nunhem

Stap op Tweede Pinksterdag in de betoverende wereld van culinair genot tijdens de allereerste Boerenlandmarkt van Nunhem! Terwijl de nacht valt, wordt de houtoven al zorgvuldig opgestookt, klaar om de meest verrukkelijke ambachtelijke broden en vlaaien te bakken.

Laat je zintuigen verwennen op het sfeervolle terras, waar de lucht gevuld is met heerlijke aroma’s en de klanken van gezellige livemuziek je omarmen. Geniet van een breed scala aan culinaire hoogstandjes, bereid met liefde en vakmanschap door lokale boeren en ambachtslieden. Van verse biologische groenten tot heerlijk geurende kazen, van knapperig gebakken broden tot verrukkelijke vlaaien – er is voor ieder wat wils.

Terwijl de volwassenen zich tegoed doen aan al het lekkers, kunnen de kinderen zich vermaken met tal van leuke activiteiten, van spelletjes tot knutselen en meer. De Boerenlandmarkt biedt een gezellige en ontspannen sfeer voor het hele gezin.

En alsof dat nog niet genoeg is, draagt je deelname ook nog eens bij aan een nobel doel: de restauratie van de historische Sint-Servaaskapel. Met elke hap die je neemt en elke lach die je deelt, help je mee om dit prachtige stukje erfgoed te behouden voor toekomstige generaties.

Meer weten over dit evenement of ons initiatief? Bezoek de Sint-Servaaskapelpagina op Social media!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen