Doe Mee aan de Roermond Run & Swim!

Foto:

De inschrijving voor de Roermond Run & Swim, voorheen bekend als de Roermond City Swim, is geopend. Het nieuwe stadsevent vindt plaats op 30 en 31 augustus en biedt een scala aan leuke activiteiten.

Vrijdagavond 30 augustus kun je een duik nemen in de Effelder Waldsee (Amici Beach). Samen met Duitse verenigingen wordt hier de triatlonafstand van 3.800 meter gezwommen. Voor de kinderen is er de 250 meter Obstacle, een leuke combinatie van zwemmen, rennen en plezier.

Zaterdag 31 augustus is het binnen de eigen gemeentegrenzen tijd voor de Roermond Run. Met verschillende afstanden die door de wijken Voorstad, Hammerveld en Herten lopen, is er voor ieder wat wils. Onderweg zorgen diverse streetacts voor een levendige sfeer in de centrumstraten.

Het podiumprogramma op het Nautilusterrein trekt in de middag de publieke aandacht.  Om 18.00 uur gaat het weer om de sportieve prestaties. Dan starten en finishen daar de verschillende afstanden van de Roermond Run & Swim

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Doe dan mee aan de clinics die Atletiekvereniging Swift en Roermondse Zwemvereniging (RZ) vanaf eind juni organiseren.
Schrijf je snel in via www.roermondcityswim.nl

______

De inschrijvingstermijn voor de Roermond Run & Swim, voorheen de Roermond City Swim, is geopend. Het nieuwe stadsevent vindt op 30 en 31 augustus plaats.

Op vrijdagavond 30 augustus kan er gezwommen worden in de Effelder Waldsee (Amici Beach) en wordt in samenwerking met Duitse verenigingen de triatlonafstand van 3.800 meter gezwommen, evenals de 250 meter Obstacle (een combinatie van zwemmen, rennen en fun) voor kinderen.

Op zaterdag 31 augustus is de Roermond Run met diverse afstanden dwars door de woonwijken Voorstad, Hammerveld en Herten. Diverse streetacts vullen onderwijl de centrumstraten langs de parcoursen, terwijl het podiumprogramma op het Nautilusterrein in de middag meer en meer aanzwelt. Daar starten (en finishen) om 18.00 uur de diverse afstanden van de Roermond Swim.

Deelnemers aan de Roermond Run & Swim kunnen zich vooraf voorbereiden door deel te nemen aan clinics die Atletiekvereniging Swift en Roermondse Zwemvereniging vanaf eind juni verzorgen.

Voor inschrijvingen: https://www.roermondcityswim.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen