Op verzeuk op bezeuk in Thorn

Foto: KHT Thorn

Op zaterdag 6 juli ontvangt het Openluchttheater van Thorn een speciale gast: Rob Mennen. Deze bekende pianist en muzikaal leider van diverse producties komt naar Thorn voor de finale van zijn L1-programma ‘Op verzeuk op bezeuk’. Tijdens de opnames ontmoet Rob artiesten, maakt hij muziek, voert hij gesprekken en speelt hij spelletjes.

In Thorn bezoekt hij de Koninklijke Harmonie van Thorn, waarbij alle muzikale geledingen van de vereniging zich zullen presenteren. Naast het grote harmonieorkest treden ook de jeugd en de drumband voor het voetlicht.

De avond belooft verrassend en vermakelijk te worden, met muziekwerken uitgevoerd door Rob Mennen samen met verschillende onderdelen van de harmonie. Er is ook ruimte voor ludieke activiteiten, interactie met het publiek en het orkest.

Deze avond is bijzonder omdat het het laatste optreden in deze reeks is, waaraan tientallen verenigingen hebben deelgenomen. Chef-dirigent Jan Cober zal speciaal voor deze gelegenheid Rob Mennen interviewen, terwijl het concert onder leiding staat van Toon Rutten.

Kaarten kosten 10 euro per persoon. Kinderen tot 13 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Openluchttheater Thorn. Het evenement begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen