Exclusief in de Clevers ijssalons: ijstaartje Het was Zondag in het Zuiden

jul 11 2023, 10:59 Laatste Nieuws
2023 zihz ijspresentatie clevers foto bjorn frins 1
Speciaal voor de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden presenteert Ijssalon Clevers een exclusief ijstaartje. Om te vieren dat de cast voor de eerste keer in het decor in Het Openluchttheater De Doolhof repeteerde, overhandigde René Verschueren, de maker van de ijscreatie van Clevers, het eerste ijstaartje aan actrice Renée van Wegberg.
Ijssalon Clevers bestaat al zo’n 60 jaar, met inmiddels 11 vestigingen door heel Limburg. Veel vestigingen zijn gelegen aan de Maas, dus ook Clevers heeft te maken gehad met het hoogwater in Limburg. Tom Vaessen, directeur van Clevers, was meteen enthousiast over de samenwerking. Ter inspiratie bezocht René Verschueren een repetitie van de spektakelmusical.
René Verschueren: “We hebben geprobeerd het Limburg gevoel te vertalen in een ijstaartje. Rowwen hèze, muziek, toneel maar ook zeker Clevers ijs is Limburg. Saamhorigheid tijdens hoogwater welke ontstaat als je elkaar nodig hebt.
Uiteraard kunnen we bij ijs niet het lekkere en bourgondische, wat Limburg ook is, vergeten.”
Het ijstaartje Het was Zondag in het Zuiden is gedurende de hele speelperiode, in de maanden juli, augustus en september 2023 verkrijgbaar in alle ijssalons van Clevers. Het ijstaartje wordt geserveerd in een toepasselijk zandzakje (dat je mag houden) en is los te bestellen of bij de koffie/thee als combi-deal.
Kijk voor meer informatie op de website www.clevers.nl en www.hetwaszondaginhetzuiden.nl.