Boekenbeurs Vincentius Roermond

Foto: Vincentius

Persbericht – Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 organiseert de Stichting Boekenbeurs Vincentius Roermond voor de 24e keer de jaarlijkse boekenbeurs. De beurs wordt ook dit jaar weer gehouden in het clubgebouw Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 160 in Roermond (naast speeltuin Kitskensberg). Liefhebbers zijn welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en de toegang is gratis.

Zoals u al 24 jaar van ons gewend bent, hebben de boeken allemaal een vriendelijk prijsje. Voor € 0,20 koopt u al een leuk kinderboek of voor € 1,- een mooie roman voor uzelf. En als vanouds, is de kwaliteit weer uitstekend en het aanbod uitgebreid: er zijn meer dan veertigduizend titels. Daardoor heeft deze boekenbeurs inmiddels grote bekendheid in Midden-Limburg. Alles is ingedeeld in rubrieken, dus u vindt snel wat u zoekt. U ontdekt een uitzonderlijk groot assortiment Limburgensia, maar ook een ruime keuze aan kinderboeken, strips, romans en poëzie. Bovendien zult u er een flinke collectie kookboeken aantreffen, boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, reizen, (blad)muziek en tijdschriften. Op onze beurs vindt u ook dvd’s, cd’s, LP’s en honderden singletjes. En bovendien – eenmalig dit jaar – een flinke collectie legpuzzels. Te veel om op te noemen!

Een bezoek aan deze beurs is dan ook zeker de moeite waard. Met de opbrengst steunt u projecten die ten goede komen aan kansarme kinderen in de regio en daarbuiten. Uit de opbrengst van verleden jaar werd een donatie gedaan aan onder andere Scoutinggroep René Höppener Roermond, Basisschool De Zonnewijzer, Vrienden van Leergeld Roermond, Speeltuinen Roermond, Kindervakantiewerk Donderberg/Hoogvonderen, Gilde4U Roemenië, Voedselbank Midden Limburg, Stichting Helen Downing, Stichting Warm Hart Malawi, en verschillende projecten in Lombok, Indonesië. Voor meer informatie, zie http://www.vincentiusroermond.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden