KRM start binnenkort met nieuw project: ” Popsongs”

Foto: KRM - Hub Tonnaer

Roermond – Angela Hokstam – Popsongs uit de jaren 60, 70 en 80: dat is het nieuwe project van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, KRM. Leonard Cohen’s Halleluja, John Denver’s Country Roads, en de Sound of Silence van Simon & Garfunkel, zullen te horen zijn tijdens dit project.  

Wilt u als projectzanger deelnemen aan deze bijzondere muzikale gebeurtenis, met goede nummers, laat deze kans dan niet voorbijgaan en meld je aan op [email protected] Voor meer info: www.roermonds-mannenkoor.nl .

U als projectzanger en nieuwe koorleden, aangevuld met KRM’ers, worden klaargestoomd voor een concert in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek op zaterdag 23 november om 15.00 uur. Zeven oefenbijeenkomsten gaan aan ‘Top of the Pops’ vooraf, op 8, 15, 22 en 29 oktober en op 5, 12, en 19 november 2019, van 19.00 tot 20.00 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond.

De schola KRM bestaat vanaf eind 2001. Ze is als gelegenheidskoor opgericht, om fondsen bij elkaar te zingen, voor het 125- jarig jubileum van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Het gestelde doel was gerealiseerd in 2005. De leden van de Schola besloten daarna het zingen voort te zetten. De Schola staat onder muzikale leiding van, Wim Ramakers en Camil Giebels.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden