3 liter Blonde Raekel brengt €1000 op voor KidzBase!

Foto: JCI

Vrijdag 27 september vierde JCI Roermond haar 40-jarig bestaan. Vele ere- en oud-leden als ook huidige leden kwamen bijeen op het stadhuis aan de Markt, waar zij werden toegesproken door o.a. Frans Schreurs (wethouder), Peet Donkers (erelid) en Martin Frankort (oprichter KidzBase). Omdat ieder lid na zijn of haar veertigste verjaardag de club moet verlaten, heeft dit achtste lustrum een bijzondere betekenis. Er werd teruggeblikt op tal van mooie momenten.

JCI Roermond nam bij haar oprichting het initiatief om de stad het inmiddels welbekende carillon te schenken. Sindsdien zetten haar leden zich steevast in voor de Roermondse samenleving. Enerzijds door gelden te genereren voor tal van goede doelen, maar ook door zich in te zetten als vrijwilliger in de lokale maatschappij.

Het laatste project van JCI Roermond is het speciaal bier “Blonde Raekel”, dat verkocht wordt in verschillende horecagelegenheden en speciaalzaken. De opbrengsten van dit project komen geheel ten goede aan KidzBase, een stichting die zich inzet voor uit huis geplaatste kinderen in onze regio.

Ter gelegenheid van het lustrum werd een jéroboam fles Blonde Raekel samen met 4 speciaal bierglazen geveild. Deze bracht een overweldigend bedrag van maar liefst €1000,- op voor het goede doel!

Wie de Blonde Raekel inclusief mooi glas ook graag in zijn bezit wil krijgen, en zo wil bijdragen aan het goede doel KidzBase, kan bestellen via de website www.blonderaekel.nl. JCI Roermond ziet er naar uit om aan het einde van dit jaar een fantastisch totaalbedrag aan KidzBase te kunnen doneren.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden