JCI Roermond zet zich in voor de lokale maatschappij!

Foto: Redactie

Afgelopen weekend vierde JCI Roermond haar 40-jarig bestaan. Vele ere- en oud-leden als ook huidige leden kwamen bijeen op het stadhuis aan de Markt, waar zij werden toegesproken door o.a. Frans Schreurs (wethouder) en Martin Frankort (oprichter KidzBase). Omdat ieder lid na zijn of haar veertigste verjaardag de club moet verlaten, heeft dit achtste lustrum een bijzondere betekenis. Er werd teruggeblikt op tal van mooie momenten.

JCI Roermond nam bij haar oprichting het initiatief om de stad het inmiddels welbekende carillon te schenken. Sindsdien zetten haar leden zich steevast in voor de Roermondse samenleving. Enerzijds door gelden te genereren voor tal van goede doelen, maar ook door zich in te zetten als vrijwilliger in de lokale maatschappij.

Zo zal JCI Roermond zich altijd blijven uitdagen om nieuwe initiatieven te nemen om zichzelf beter te ontwikkelen, maar ook om goede doelen te steunen. Zo hebben zij verschillende fundrais-initiatieven georganiseerd zoals “ Hot Air Balloning”, “Oktober feest Roermond”, “Boxing Business Gala” en “Hap Slurp Sloep”. Het huidige project van JCI Roermond is het speciaal bier “Blonde Raekel”, dat verkocht wordt in verschillende horecagelegenheden en speciaalzaken. De opbrengsten van dit project komen geheel ten goede aan KidzBase, een stichting die zich inzet voor uit huis geplaatste kinderen in onze regio.

Ter gelegenheid van het lustrum werd een jéroboam fles Blonde Raekel samen met 4 speciaal bierglazen geveild. Deze bracht een overweldigend bedrag van maar liefst €1000,- op voor het goede doel!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden