SHAKEDOWN.: een ontmoetingsplek voor Soul, Funk & R&B in de ECI cultuurfabriek!

Foto: Eci Cultuurfabriek

DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie hebben besloten om voor deze avond hun krachten te bundelen in The Funky Force! Gezamenlijk hebben zij hun sporen meer dan verdiend in het Roermondse uitgaansleven, achter de draaitafels van onder andere ‘t Haofke, de Peuter, Pandora en Club ’67. Ze gaan zich nu 100% inzetten om van de sfeervolle dansvloer een ontmoetingsplek te maken voor alle soul, funk en R&B liefhebbers bij ECI cultuurfabriek.

Edward, John & Koen misten een avond in Roermond waar ze zelf graag naar toe willen gaan, dus bedachten ze zelf hun perfecte stapavond! Een avond met goede Funk, Soul en R&B, maar ook met hedendaagse Soul en Funk gerelateerde stijlen. Want de heren van The Funky Force zijn in de loop van de jaren natuurlijk niet stil blijven staan. Dus niet alleen de krakers uit vervlogen tijden waarop je niet stil kan blijven staan, maar ook verassende, nieuwe pareltjes uit hun enorme collectie.

SHAKEDOWN. is op 9 november te zien in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Voor meer informatie: www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/shakedown

Reacties