Winter bbq Stichting Kumi Hospital in Swalmen

Foto:

Na het succes van vorig jaar organiseren we in 2020 weer een winter barbecue! Noteer daarom zaterdag 18 januari vast in jullie agenda.

Locatie is wederom het terrein van Stichting Emmaus Perspectief, Hoeve Genoenhof, Naborchweg 1 in Swalmen.

Tegen een sfeervolle achtergrond van kaarsjes, lichtjes en vuurkorven zorgt BBQ-meester Ramon Füsers van restaurant Maaszicht voor heerlijke bbq-gerechten. De wijn voor de bbq wordt geschonken door Jack Lausen van Vini Mondiale. DJ-s Jeroen en Thuur zorgen voor de muzikale omlijsting met muziek uit jaren ’80, ’90 en ’00. De winter barbecue vindt plaats in de buitenbar/binnenplaats dus wij raden iedereen aan zich goed warm kleden.

De barbecue begint om 19.00 uur en de kosten zijn € 27,50 per persoon. Hiervoor bieden wij: barbecue en 3 consumpties (fris, bier, wijn). Opgeven kan tot 11 januari via mail: [email protected]. Dit alles kunnen wij alleen maar verwezenlijken dankzij de fijne samenwerking met Stichting Emmaus Perspectief, Restaurant Maaszicht en Vini Mondiale. Wilt u stichting Kumi steunen en deelnemen aan onze winter barbecue? Dan zien wij u graag 18 januari!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden