3 Coiffure Award nominaties voor Hair & Beauty Marijke Paradiek uit Roermond

Foto: Paradiek

Afgelopen Vrijdag 28 Februari werden de nominaties bekendgemaakt. Dit jaar sleepte de kapsalon van Marijke Paradiek maar liefst drie nominaties in de wacht. Marijke Paradiek is genomineerd voor de Consumer Award, de publieksprijs. Collega kapster Janet Daniëls dingt mee in de categorie Dames Zuid en Kim van Hooft in de categorie Color. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de prestigieuze prijs. De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland.

Stemmen

“Mijn coupes zijn gebaseerd op romantiek en natuurlijk de laatste trends”, vertelt Marijke trots. “De focus ligt niet alleen op het haar, maar ook op textuur. Om dit te benadrukken heb ik materialen verwerkt in de kapsels, knoopje in en op de haren”. De nominaties zijn beoordeeld naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Marijke is genomineerd voor de publieksprijs. “Iedereen kan stemmen voor de Consumer Award. Het zou fantastisch zijn als we deze award winnen,” lacht Marijke. “Stemmen dus!”

Marijke Paradiek – Nominatie Consumer Award Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Saskia Dekkers Styling: Caroline Quirynen

 

Naast Marijke zijn ook twee collega’s genomineerd voor de Coiffure Award. Janet strijdt mee in de categorie Dames Zuid. Zij bracht strakke, grafische lijnen in haar kapsels. Kim, genomineerd in de categorie Color, gebruikte in haar coiffures pastelkleuren en voegde daar één kleurige eyecatcher aan toe.

Kim van Hooft – Nominatie Color Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Saskia Dekkers Styling: Caroline Quirynen

 

Vakkundig kleur- en knipwerk

Om genomineerd te worden voor deze award, moeten kapsters de technieken tot in de puntjes beheersen. Marijke: “Vakkundig kleur- en knipwerk volgens de laatste trends en ontwikkelingen is onze kracht.” Juist dat wij door mee te doen aan de award onze creativiteit elke x weer verrassend is en we voor elke klant een coupé en kleur op maat maken. Naast het reguliere kleur- en knipwerk verzorgt Hair & Beauty MP ook haarwerken voor mensen die last hebben van haarverlies.

Janet Daniëls – Nominatie Dames regio Zuid Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Saskia Dekkers Styling: Caroline Quirynen

 

Beste kapper van Nederland
De salon van Marijke Paradiek wist meermaals de Coiffure Award te bemachtigen. In 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling.

Stemmen kan via www.coiffureaward.nl/stemenwin.

Deze foto 15 is ingezonden door Hair & Beauty MP. Op 19 april 2020 worden de winnaars bekendgemaakt.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden