’t Keesheukske, voor al uw kazen, charcuterie, delicatessen en chocolade !

Foto:

Volgend jaar bestaat ’t Keesheukske op de hoek Joep Nicolasstraat / Kloosterwandplein 40 jaar! In de loop der jaren o.l.v. Hans Koelemij uitgegroeid tot dé kaasspeciaalzaak in Roermond.

Nadat diverse landelijke prijzen de afgelopen jaren in de wacht werden gesleept , is Hans Koelemij zich ook als landelijk voorzitter gaan inzetten voor de nationale branche Foodspecialiteiten .Tevens werd hij hoofdbestuurslid Levensmiddelen en maakte zich hij sterk voor het Vakcentrum Nederland te Woerden.

Op het gebied van Hollandse en buitenlandse kazen, vers gesneden vleeswaren en zelf gebrande noten kunt u er vanzelfsprekend ook terecht.

Maar wist u dat ook Maison Mooren’s Roermondse Boomstammetjes, het echte Roermondje en Leonidas Bonbons ook tot het assortiment behoren ?

’t Keesheukske maakt ook al uw kaasplateaus, vleeswarenschalen, schalen voor ontbijtjes etc. Toen de horeca nog open was werd ook heel veel geleverd aan hotels en reastaurants in Roermond en verre omgeving.

 

Sinds enkele weken kennen wij de bezorgservice.

  • Via email of keesheukske.kaasbesteld.nl kunt u online uw bestelling doorgeven en betalen.
  • Bezorging gratis in Roermond bij bestelling vanaf 12.50 Euro en in de omtrek (10 km) gratis bezorgen vanaf 20.00 Euro.
  • Bezorgen alleen op di en do tussen 18-19.30 u
  • De winkel is iedere dag op de normale openingstijden voor u geopend en wij staan voor  klaar .
  • Maandag 12.00-18.00   Dinsdag tm Vrijdag 9.00-18.00 en Zaterdag 9.00-17.00 U bent van harte welkom!

De primeur van vandaag ! Er is weer Weydeland GRASKAAS en ook de Oudenlandse Boerderij GRASKAAS. Dus kom vandaag tussen 12 en 17 deze kaas halen !

 

 

Reacties