Café Aad Leeuwe in het nieuw

Foto: Aad Leeuwe
Café Aad Leeuwe in Leeuwen heeft recent veranderingen ondergaan. De heropening was gepland op 2 mei, maar corona gooide roet in het eten. En juist dat eten is een van de nieuwe elementen.
Vanaf 1 juni (of een andere door de overheid vastgestelde datum) kunt u bij Aad Leeuwe genieten van de “kleine kaart” of van meer uitgebreide gerechten tijdens het weekend. Op de kleine kaart, die zowel door de week als in het weekend geldt, staan koffie met vlaai, ijscoupes, enkele soepen en diverse kleine gerechten als tosti of hamburger. In het weekend kunt u ook kiezen voor meer uitgebreide gerechten zoals onder andere schnitzel, biefstuk of zuurvlees, met frites of gebakken aardappelen en salade. De meeste gerechten zijn uit eigen keuken, en de Zondagse Soep van Oma is ook echt door oma zelf bereid.Café Aad Leeuwe is geheel aangepast aan de anderhalve meter richtlijnen, zowel binnen in een verjongd interieur, als buiten op het terras.
Er kan gebruik gemaakt worden van het biljart, voor zover er geen competitie bezig is.
Uiteraard kunt u ook nog altijd terecht in onze zaal voor bruiloften, partijen en koffietafels. Op dit moment kunnen er maximaal 30 personen terecht, maar in een “normale” situatie is er ruimte voor maximaal 120 gasten. Voor koffietafels zijn 80-100 plaatsen beschikbaar.

Aad Leeuwe is op woensdag gesloten. Van zondag t/m donderdag is geopend van 14.00 tot 01.00 uur, en op vrijdag/zaterdag kunt u van 14.00 tot 02.00 uur terecht.
We hopen u gauw te mogen ontmoeten in onze vernieuwde omgeving!
Via de Facebook-pagina Café Aad Leeuwe zullen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent de exacte openingsdatum.

Thei en Silvana
Café Aad Leeuwe – Burg. Th. Wackersstraat 61 =6041 AK Leeuwen-Roermond – T. 0475 – 326701 – E: [email protected]