Solextochten Roermond

Foto: Solextochten Roermond

”Niets fijner dan lekker uitwaaien op de Solex. De mooiste plekjes ontdekken.¬†Echt genieten.. voor iedereen: Solextochten Roermond!

Solextochten Roermond is ontstaan uit pure liefde voor de Solex. Zij willen iedereen graag enthousiast maken voor dit sympathieke snorfietsje. Zowel jong als oud, grote groepen en kleine groepen, Of het nu om een vrijgezellenfeestje gaat, een familie-uitstapje, een bedrijfsuitje of er gewoon even met z’n 2tjes tussenuit, solextochten Roermond staat overal voor open.

De klant staat bij Solextochten Roermond centraal en in goed overleg is nagenoeg alles mogelijk. Solextochten Roermond wil niet per definitie de grootste zijn in de regio, maar wel de beste in kwaliteit, service en gezelligheid.

Op de website van Solextochten Roermond vindt u alle informatie die u nodig heeft om bij ons een paar onvergetelijke uren te beleven. De menubalk verwijst u door naar informatie over Solextochten Roermond, de solexen, de routes en meer. Om Solextochten Roermond te bereiken klikt u op contact.

Natuurlijk geldt ook bij Solextochten Roermond en tijdens de tochten de veilige 1,5 meter afstand en vertrouwen wij erop dat u zelf onderweg uw verantwoordelijkheden kent.

De solexen worden altijd volgens de RIVM normen gereinigd zodat u veilig een onvergetelijke toer kunt gaan maken.

Solextochten Roermond – Venloseweg 55 – 6041 BS Roermond

06-30416077 of bij geen gehoor 06-48255784 email [email protected]