Stalling Feijts, meer dan alleen stalling

Foto: Stalling Feijts

Zorgeloos stallen is sinds 2016 mogelijk bij Stalling Feijts in Haelen. De voormalig showroom, annex werkplaats gelegen aan de napoleonsweg (N273) in Haelen is in de afgelopen 4 jaar gerenoveerd en omgetoverd tot een ruime, overzichtelijke, overdekte stalling voor caravans, campers, vouwwagen en oldtimers. De Stalling is centraal gelegen in Midden Limburg, dus goed bereikbaar.

Medio 2018 heeft Stalling Feijts haar activiteiten naast de overdekte stalling uitgebreid met een buiten terrein van ruim 1.500m2. Op het buitenterrein kunnen boten op trailer, campers en caravans te recht. De trailers kunnen na het te water laten van de boot in het voorjaar terug worden gebracht totdat het vaarseizoen weer voorbij is. Indien men regelmatig met de camper op pad wil en hiervoor niet afhankelijk wil zijn van de openingstijden, zijn mogelijkheden bespreekbaar. Wil je met een volle tank vertrekken naar je bestemming dan kun je makkelijk tanken bij het Tinq tankstation gelegen naast de stalling 24/7 geopend. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de bandenspanning voor vertrek te checken.

stalling

Meer dan alleen stalling…

Niet alleen voor het stallen van je recreatie voertuig of oldtimer kun je bij ons te recht bij. Ook als je op zoek bent naar meer bagageruimte voor tijdens de vakantie, ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Stalling Feijts huur je makkelijk een bagagewagen of bagagebox voor vakantie, camping, of weekendje weg. Daarnaast is onze verhuurvloot deze zomer uitgebreid met een mooie ruime caravan van het merk Knaus.

Huur een bagagewagen of bagagebox

Met een bagagewagen creëer je tijdelijk extra bagageruimte, voor als je gaat kamperen of als de auto niet voldoende ruimte biedt. De bagagewagen koppel je achter iedere auto met trekhaak groot of klein en hebben een stabiele wegligging. De ervaring is dat je er nagenoeg niets van merkt tijdens het rijden. Daarnaast bieden ze het voordeel, door de aanwezigheid van fietsdragers, om fiets(en) makkelijk mee te nemen. De bagagewagens zijn voorzien van een neuswiel dus makkelijk hanteerbaar als ze ontkoppeld zijn van de auto.

stalling

Wil je echter geen bagagewagen mee op reis, dan biedt onze bagagebox op trekhaak de ultieme oplossing. Je ziet ze steeds vaker” bagageboxen” die je monteert op de trekhaak van je auto. En niet voor niets, want ze zijn super handig! Net als een dakkoffer, geeft een bagagebox op trekhaak je een hoop extra laadruimte. Er zijn echter een paar grote verschillen in vergelijk met een dakkoffer:

Lager brandstofverbruik

Een dakkoffer of ski-box zorgt voor de nodige luchtweerstand. Het brandstofverbruik neemt gemiddeld zo’n 10 tot 15% toe. Een bagagebox heeft veel minder effect op de aerodynamica, omdat deze in de slipstream van de auto wordt geplaatst.

Minder geluidsoverlast

De combinatie van dak dragers en een dakkoffer kan een hoop lawaai produceren als gevolg
van rijwind. Vooral bij hogere snelheid. Bij een koffer op je trekhaak heb je hier geen last van. Een stuk relaxter hoor, op de lange rit naar je vakantiebestemming!

Eenvoudiger monteren en in- en uitladen

Het plaatsen en beladen van een dakkoffer vergt de nodige acrobatiek. Vooral bij een hoge auto kun je er soms lastig bij. Een bagagebox op de trekhaak laad je eenvoudig in op stahoogte.

Geen snelheidslimiet

Met een dakkoffer op je dak is het niet heel verstandig om het gas vol open te trekken zodra je de Duitse Autobahn op rijdt. Een bagagebox heeft daarentegen bijna geen invloed op de rijeigenschappen en dus kun je gerust wat extra gas geven. Niettemin zijn wij voorstander van een meer relaxte rijstijl, de vakantie start zodra je de deur achter je dicht trekt. Vanaf dan geen gehaast meer, zeggen wij.

Huur onze “family”caravan

Waar gaat de vakantie deze zomer naartoe? In eigen land of toch op reis en Europa in? Huur dan bij ons de Knaus caravan, geschikt voor 4 tot 5 personen. Een mooie ruime gezinscaravan met een kinderkamer, inclusief stapelbed, voorzien van een eenvoudig op te zetten voortent en standaard inventaris. U bent met dit “hotel op wielen” van alle gemakken voorzien van eigen toilet tot warm en koud water. Alleen uw kleding, dekbedden en handdoeken hoeft u in te pakken en de reis kan beginnen. Voor vertrek krijgt u een uitgebreide instructie met uitleg over de “ins” en “outs” van de caravan.

stalling

Uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via [email protected] of kijk onze website www.stallingfeijts.nl. Wij zijn ook te volgen via Facebook.