Edith van Aken geeft IC medewerkers van het Laurentius unieke foto’s kado

Foto: Edith van Aken

Angela Hokstam – Edith van Aken is fotograaf. Vroeger kon je haar na school vinden, in en om de paardenstallen, of op haar kamer achter de schildersezel. Kunst is heel waardevol voor haar en gelukkig kan ze die creativiteit, in de fotografie kwijt. Ze houdt ontzettend van de Turkse keuken en je kunt haar  wakker maken, voor een reis naar nieuwe oorden. Nieuwe plekken, exotische bloemen en culturen ontdekken geeft haar veel vreugde en energie.

”De camera heb ik al sinds ik klein was, vast. Dat komt natuurlijk ook, doordat mijn vader altijd foto’s maakte en ook mijn opa al voor hem” vertelt van Aken.”Al een tijdje liep ik met het idee iets moois te doen, voor de medewerkers van de IC. Omdat het een extra zware periode voor hen is geweest, door de extra patiënten met het Corona virus. Via een bericht op mijn Facebook pagina heb ik een oproep gedaan en uiteindelijk geef ik 11 medewerkers een gratis fotoshoot kado.Omdat ik echt iets waardevols wil geven”.

De eerste foto shoot is afgelopen week geweest. Op de foto is Sandra Leppers te zien met haar kinderen, ze werkt op de IC in het Laurentius ziekenhuis. De andere medewerkers zijn de komende weken aan de buurt, om gefotografeerd te worden.”De foto’s van de medewerkers, ga ik een speciale plek geven op mijn website en komen voorbij in bijzondere verhalen op mijn Facebook pagina en LinkedIn. Zo wil ik hun ervaringen ook laten zien op een positieve manier” besluit de fotografe.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden