We Are Roermond krijgt een zakelijk zusje!

Vanaf vandaag is succesformule We Are Roermond uitgebreider dan ooit met de toevoeging van het nieuwe platform: We Are Roermond: Wonen & Werken. Sinds 2018 zet Citymanagement Roermond zich in voor de promotie van de binnenstad met het platform We Are Roermond. Dit platform kan op veel draagvlak rekenen van de binnenstadondernemers en is op de sociale media kanalen een groot succes. Nu wordt de volgende stap gezet met de uitbreiding We Are Roermond: Wonen & Werken.
Stadsbreed platform voor Roermond

Citymanagement Roermond promoot met de uitbreiding van het bestaande platform Roermond als aantrekkelijke stad om te shoppen, wonen, werken, leren en ontmoeten. In,Roermond kun je namelijk, zeker vergeleken met andere delen van het land, prima betaalbaar(der) wonen en zijn er ontzettend veel grote en kleine werkgevers. Met het nieuwe platform moeten toekomstige inwoners en werknemers geïnspireerd en gemotiveerd worden om Roermond te overwegen als vestigingsplaats en plek om te werken. Door het complete maanbod van Roermond in de schijnwerpers te zetten hoopt het Citymanagement meer bezoekers in de binnenstad van Roermond te verwelkomen en de lokale economie te steunen.

Platform groeien samen met lokale partners
We Are Roermond: Wonen & Werken kan op veel steun rekenen en wordt geheel financieel gedragen door bedrijven en organisaties uit de regio. Zowel grote multinationals zoals Smurfit Kappa Roermond Papier en ROCKWOOL, zorginstanties (Proteion, Laurentius Ziekenhuis) als lokale familiebedrijven (Cox & Co, Resort Marina Oolderhuuske) hebben zich aangesloten bij het platform. Met het platform hopen de partners niet alleen toekomstige werknemers te werven maar ook voor zichtbaarheid te zorgen als betrokken, lokale ondernemingen. In deze onzekere tijd waarin alles wankelt staat Roermond samen sterk en werkt het hard aan het imago van de stad. Citymanagement Roermond verwelkomt met veel enthousiasme graag nog meer organisaties uit de regio bij dit belangrijke platform. Een compacte, eerste versie staat inmiddels live en vanuit dit startpunt gaat het platform verder groeien met inspirerende
content.

Meer weten?
Om meer te weten te komen over We Are Roermond: Wonen & kun je terecht op:
www.weareroermond.com/wonen-werken/ Volg ook ons gloednieuwe LinkedIn kanaal
waarop ook de laatste ontwikkelingen aan bod komen.