Mildershoof opent nieuwe ambachtelijke kaaswinkel op toplocatie!

Foto: Mildershoof Roermond

Mildershoof, bekend om hun hoogwaardige kazen gemaakt van de melk van hun eigen koeien, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe winkel in Roermond. Gelegen op de toplocatie Varkensmarkt 17, midden in het bruisende centrum, biedt de winkel een scala aan heerlijke ambachtelijke kazen en andere verrukkelijke lekkernijen.

De nieuwe winkel is elke dag geopend, inclusief zondag en koopavond, om ervoor te zorgen dat u op elk moment kunt genieten van onze unieke kazen. De enthousiaste en deskundige winkelmedewerkers, waaronder Barbera, Cindy, Gertie, en natuurlijk de eigenaren Anton en Dorianne, staan klaar om u te voorzien van uitgebreide uitleg en advies over onze kazen. En wat is beter dan een beetje proeven? Bij Mildershoof wordt proeven altijd aangeboden!

De winkel is ook de perfecte bestemming voor het samenstellen van cadeaupakketten, Kerstpakketten en verjaardagscadeaus. We bieden een breed assortiment aan lekkere borrelhapjes, kaasplanken en drankjes, zodat u uw gasten op visite of op feestjes kunt verrassen met authentieke Limburgse smaken.

Mildershoof staat garant voor een authentieke Limburgse ervaring die uw smaakpapillen zal verwennen. Eigenaren Anton en Dorianne nodigen iedereen van harte uit om langs te komen in hun nieuwe winkel in Roermond om zich te laten verrassen door de heerlijke, zelfgemaakte ambachtelijke kazen:”Kom langs en proef de passie van Mildershoof!”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen