Richard uit Roggel rent marathon tussen de Big Five in Zuid-Afrika dankzij ‘De Beste Wensen van 538’

Foto: Radio 538

Persbericht –  Het is een droom van velen: de ‘Big Five’ spotten in Zuid-Afrika. Veel toeristen reizen naar het land af om oog in oog te staan met de olifant, leeuw, neushoorn, buffel en het luipaard. Maar wat als je door de savanne een marathon kan lopen tussen deze wilde dieren? Dat is de droom van Richard Bergs uit Roggel. Tickets voor ‘The Big Five Marathon’ waren razendsnel uitverkocht en daarom stuurde hij zijn wens in voor ‘De Beste Wensen van 538’. Niets is te gek voor 538 en dus regelde het radiostation een startbewijs voor Richard.

Naast het startbewijs verraste 538 Richard ook met een vliegticket en verblijf van één week. Op de dagen rondom de marathon gaat hij mee op verschillende game drives, safari’s en bush walks.

538-dj Edwin Evers. In zijn ochtendshow ‘Evers Staat Op’ ging de wens van Richard in vervulling.

Richard Bergs: “Dit is een droom die uitkomt, echt geweldig!”

De Beste Wensen van 538
Een nacht doorhalen in een woonwinkel, een huiskamerconcert, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens ‘De Beste Wensen van 538’. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj’s alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.

‘De Beste Wensen van 538’ is van maandag 3 december tot en met donderdag 20 december tussen 06.00 uur en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en 538.nl. Wensen kunnen tot en met 20 december ingestuurd worden via de site.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0