Op het nieuwsplatform van www.roermond.nieuws.nl komen steeds vaker berichten over Roermondse verenigingen en organisaties.

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Steeds meer verenigingen uit Roermond, weten www.Roermond.Nieuws.nl te vinden. Dat is mooi, want dat is een teken dat de site bijdraagt  aan de stad Roermond en haar inwoners, maar ook aan de kerkdorpen  Swalmen, Leeuwen, Herten, Asselt en Boukoul.

Wij zijn de laatste maanden behoorlijk gegroeid naar  35.000 pageviews per maand en 6400 facebookvolgers, die gezamenlijk per week 25000 facebook pagina’s lezen.

Wij zijn sinds 2013 online en inmiddels een nieuwsplatform, waar vooral het “andere nieuws” dagelijks geheel gratis te lezen is.

U kunt als vereniging of organisatie meeliften op dit succes!

Welkom!
Uw verenigingsnieuws, dus ook die vanuit de kerkdorpen, kunt u gratis insturen en  is van harte welkom!

Graag alleen mailen naar [email protected] 

Bedrijven.

Voor bedrijfsnieuws gelden andere voorwaarden. Roermond Nieuws is onderdeel van www.nieuws.nl een landelijke organisatie van meer dan 400 nieuwsplatforms gekoppeld aan 400 steden en dorpen, waar wij onderdeel van uitmaken. Daarom worden commerciële nieuwsuitingen verzorgd door citynieuws . Op onze website kunt u meer informatie vinden over de onbegrensde mogelijkheden. Als redactie plaatsen wij dus in principe géén commerciële nieuwsberichten meer, behalve die van onze eigen adverteerders.

Adverteren duur?

De advertentie tarieven zijn bijzonder redelijk te noemen;  vooral de tarieven van advertorials zijn bijzonder aantrekkelijk en hebben een veel grote bereik dan doet vermoeden. Deze advertorials blijven altijd zichtbaar op onze pagina Roermondse zaken en daarom 365 dagen per jaar oproepbaar. Onze banner adverteerders kunnen daarom ook meerdere malen per jaar hun noviteiten insturen. Daarom is adverteren bij Roermond Nieuws dan ook heel interessant en bij de tijd.

Bedrijfsfilms en filmpjes

Sinds kort hebben wij als extra service de mogelijkheid om een advertorial te laten produceren als bedrijfsreportage; dit doen wij tegen kostprijs. Hoe gaat dat in zijn werk? Samen met u maken wij een tekst die maximaal 3 minuten lang is als gesproken tekst . Deze laten wij door een professional inspreken. Nadat u deze heeft goedgekeurd gaat de cameraploeg aan de slag en maakt op basis van de ingesproken tekst beelden en de montage afdeling maakt hier een mooie videoboodschap van. Deze is daarna uw eigendom en kunt u vrij van rechten gebruiken op uw social mediapagina of website. Duur? Nee, zoals wij al vermelden is dit tegen kostprijs. Het tarief zal u doen verbazen. Informeer hiernaar bij ons.

 

Veel lees en kijkplezier, de redactie van Roermond Nieuws!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0