23 JUNI 2019: DAMESKORFBAL FINALES IN ROERMOND

Foto:

Op zondag 23 juni 2019 vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het Dameskorfbal wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark “De Wijher” in Roermond. De organisatie is in handen van korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond.

De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Topklasse en Topklasse van de senioren. Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft.

Tijdschema finales

Het tijdsschema van de wedstrijden tijdens de Dameskorfbal Veldfinale:

  • 11:00 uur – B-jeugd
  • 11:30 uur – Reserve Topklasse
  • 13:30 uur – C-jeugd
  • 13:45 uur – A-jeugd
  • 16:00 uur – Topklasse

Activiteiten

Naast de finales worden er leerzame en leuke activiteiten georganiseerd waaronder een korfbalclinic door Daan en Lotte van Montfort, een 4×4 mix toernooi met D en C jeugdteams en een G-korfbal demonstratie.

Verder is er volop vermaak voor de bezoekers. De jeugd kan zich uitleven op de stormbaan, meedoen met het Beach korfbal of zich laten schminken. Voor degenen die hun geluk willen beproeven is er een tombola met allerlei leuke prijzen.

Wij nodigen u graag uit om deze sportieve dag te komen beleven op Sportpark “De Wijher”, Jagersstraat 9 te Roermond. De entree bedraagt €4,- (pinnen is mogelijk).

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.dameskorfbalfinale.nl

Reacties