Optimist On Tour in Roermond

Foto: Laurens Morel.
Persbericht – Kinderen maken gratis kennis met de watersport tijdens Optimist on Tour in Roermond
Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni kunnen kinderen bij Optimist on Tour gratis kennismaken met verschillende watersporten in Roermond bij Dagstrand Palm Beach, Area X. Samen met de gemeente Roermond organiseert het Watersportverbond, met haar aangesloten verenigingen, Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland.
Basisschoolkinderen uit groep 6, 7 en 8 doen onder schooltijd mee aan Optimist on Tour. Een aantal klassen krijgen van tevoren al een ‘spreekbeurt’ op school, waarbij een instructeur de kinderen voorbereidt op hun deelname. In de middagen kunnen kinderen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Kinderen krijgen een theorieles op de kant en zitten vervolgens zelf achter het roer van een Optimist en gaan kanovaren of suppen (stand up paddling). Plezier op het water gegarandeerd!
Frank Raemaekers van Area X enthousiasmeert alle kinderen om mee te doen: “Het dagstrand van Area X aan de Noordplas (De Weerd, Roermond) is hét ideale water om kennis te maken met watersporten. Kom gezellig kanovaren, zeilen, windsurfen en spelen in de waterbal op Area X!”

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.optimistontour.nl en meld je rechtstreeks aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan ook ter plekke op locatie. We zien je graag bij Optimist on Tour in Roermond!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden