Pop vóór de komkommers

Foto: Pixabay

Singing in spirit is een perfecte vulling van de hete zomer in komkommertijd, vindt u ook niet? Wij, het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, willen in het najaar een groot popconcert geven in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daar zal veel belangstelling voor zijn bij mannen die de Roaring Sixties en de Flower Power nog in hun bloed hebben. Om hen enthousiast te maken willen wij een aantal korte attenderings-stukjes publiceren over ons initiatief.

Daarom onze vraag of het eerste van onderstaande teksten (nummer 1) in uw uitgave kan worden opgenomen, als verenigingsnieuws of als bladvulling, als u ruimte daarvoor hebt. Iedere 3 weken zend ik dan een vervolg en in september volgt dan uiteindelijk een artikel met de volledige informatie. Als smaakmakers denken wij aan teksten (nummer 2, 3 en 4) als:

  1. Zing jij ook altijd de popsongs mee? Hoe mooi is het niet om in koor de popsongs van Beatles, Rolling Stones, Leonard Cohen, etc, uit de Roaring Sixties uit volle borst mee te zingen? Interesse?  LET OP: binnenkort meer info in dit blad.
  2. Na de vakantie komt er een uitdaging voor mannen die graag Popmuziek zingen! Top of the Pops in Roermond! Houd de dinsdagavonden in september en oktober vrij!
  3. In een volle ECI worden op zaterdag 23 november a.s. popsongs uit de jaren 60/70/80 gezongen, en wil je daarbij zijn met andere liefhebbers van popmuziek, met of zonder zangervaring?  Laat je verrassen en kijk eens op www.Roermonds-mannenkoor.nl. “YES, DO IT” …. POP zingen (yes, you can!)
  4. Ben jij van de Flower Power–generatie en wil je die ervaring levend houden? Grijp je kans! Zing bekende popmuziek in een gezellig projectkoor in oktober en november. Waar en hoe? Zie www.Roermonds-mannenkoor.nl.

Het volledige persstukje dat ik in september wil indienen + poster wordt dan:

Ook Top of the Pops bij KRM

Popsongs uit de jaren 60, 70 en 80, dat is dit najaar het nieuwe project van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Onvergetelijke toppers, zoals Leonard Cohen’s Halleluja, John Denver’s Country Roads, en de Sound of Silence van Simon & Garfunkel, zullen dan te horen zijn.

Heb je de succesvolle gratis koorscholing gemist? Hier is een nieuwe kans om alsnog je stem te laten horen. Meezingen in een koor is op zich al een bijzondere belevenis. En daarbij dan ook nog eens begeleid worden door een pop band, en met publiek dat wordt uitgenodigd mee te doen? Unieker kan niet.

Jij als projectzanger en andere nieuwe koorleden, aangevuld met een aantal ervaren KRM’ers, worden klaargestoomd voor een concert in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek op zaterdag 23 november om 15.00 uur. Zeven oefenbijeenkomsten gaan aan ‘Top of the Pops’ vooraf, op dinsdag 8, 15, 22 en 29 oktober en op 5, 12, en 19 november 2019, van 19.00 tot 20.00 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond. Na een stemoefening volgt de onderverdeling: tenoren aan de ene kant, baritons en bassen aan de andere. Heb je nooit gezongen of kun je geen noot lezen? Geen probleem: we hebben de muziek digitaal beschikbaar zodat je thuis kunt oefenen!

Wil je als projectzanger deelnemen aan deze bijzondere muzikale gebeurtenis, met goed zingbare nummers, zoals bovengenoemde toppers, laat deze kans dan niet lopen en meld je aan op  [email protected] Meer info: www.roermonds-mannenkoor.nl  En op 23 november a.s. zijn vrouwen natuurlijk welkom om hun partner te steunen met luisteren en meezingen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0