Digitale Inloopuren bij VodafoneZiggo

12 sep , 12:42 nieuws
vodafoneziggo
VodafoneZiggo houdt sinds kort Digitale Inloopuren in haar winkel aan de Varkensmarkt 15 in Roermond. Klanten en niet-klanten kunnen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor hulp bij digitale vragen.
De medewerkers staan klaar om ondersteuning te bieden bij een breed scala aan onderwerpen, zoals veilig internetten, UEFA Europees voetbal streamen via de Ziggo GO app, en het aanmaken van een Ziggo Sport Free account.
De uitbreiding van dit initiatief volgt na de succesvolle introductie van de Digitale Dinsdag, een wekelijks inloopspreekuur dat begin dit jaar in vier geselecteerde winkels werd gehouden. Met de Digitale Inloopuren wordt dit concept nu verder uitgerold, waarbij ouderen en andere geïnteresseerden in Roermond vier ochtenden per week persoonlijke hulp kunnen krijgen.
VodafoneZiggo zet zich hiermee in voor digitale inclusie. Het bedrijf erkent dat niet iedereen zich comfortabel voelt met digitale technologie, vooral ouderen. Daarom hebben de medewerkers in Roermond extra training gekregen om hen te ondersteunen. Naast hulp bij eenvoudige vragen, zoals het aanpassen van lettergroottes of het installeren van apps, kunnen zij ook doorverwijzen naar gespecialiseerde hulp bij complexere digitale problemen.
Vanaf dit seizoen zijn de UEFA Champions League, Europa League en Conference League exclusief te zien bij Ziggo Sport. Dankzij de Ziggo GO app kunnen niet-Ziggo-klanten deze wedstrijden gratis streamen, waarbij de winkelmedewerkers van VodafoneZiggo desgewenst helpen met de aanmeldingsprocedure.