Eén jaar hoorzorg bij Hayke Wijen optiek in Maasbracht

12 sep , 00:27 nieuws
hayke wijen opticien
De motivatie om ook het gehoorgedeelte er bij te nemen kwam voor Hayke Wijen Optiek niet uit de lucht vallen. Inmiddels zijn we één jaar verder en weten de mensen ons al goed te vinden voor zowel hoorapparaten als ook op maat gemaakte gehoorbescherming.  
Vroeger werd slechthorendheid alleen met oudere mensen geassocieerd, maar tegenwoordig krijgen mensen op steeds jongere leeftijd te maken met gehoorproblemen. Veel van deze mensen hebben aangegeven het prettig te vinden dat audicien en opticien hier onder één dak zitten. Onze STAR gecertificeerde audicien, Kim uit Stevensweert, vind het enorm belangrijk om een bijdrage te leven aan verbetering van het dagelijks leven.
De mensen die ons benaderen hebben uiteenlopende problemen, die voor iedereen heel divers worden ervaren. Dit maakt hoorzorg een proces waarbij persoonlijke aandacht enorm belangrijk is. Het draait bij ons om professionele begeleiding en zorg naar het juiste hoorapparaat toe.
Eigenlijk is er binnen Hayke Wijen optiek dus niets veranderd, de mensen kunnen hier rekenen op een warm ontvangst, een grote dosis kennis en professionaliteit en de oude vertrouwde service, waarin geen vraag ons te gek is!
Twijfelt u zelf over de gezondheid van uw gehoor, loop dan gerust vrijblijvend binnen voor een lekker kopje koffie bij Hayke Wijen Optiek, aan de Hoofdstraat 58A in Maasbracht.
Maakt u liever een afspraak, neem dan telefonisch contact op via 0475-557949. Ook bij ons kunt u rekenen op een vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar. Uitgebreide informatie is te vinden op de website.
Wij verheugen ons erop om uw te mogen ontvangen, groetjes Team Hayke Wijen optiek – voor oog & oor.