Handwerk Atelier Lidy uit Roermond op de 2de plaats in wedstrijd voor Hobbywinkel van het jaar 2024 voor Nederland en België

19 sep , 5:58 nieuws
wiinkel 1536x865
Met trots kan Vakblad KreavaK Handwerk Atelier Lidy, een toonaangevende handwerkwinkel, aankondigen dat het is genomineerd voor de prestigieuze titel 'Creatieve Hobbywinkel van het Jaar 2024'. Deze nominatie erkent de uitzonderlijke service, kwaliteit en innovatie die Handwerk atelier Lidy biedt aan hobbyisten in de regio. De jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door Vakblad KreavaK, erkent de beste hobbywinkels in Nederland die uitblinken in klanttevredenheid, productaanbod en hun bijdragen aan de creatieve gemeenschap. De winnaars worden gekozen op basis van een deskundige jury.Jury rapport:De jury ziet in Lidy een ondernemer die haar winkel met passie en plezier runt. Ze staat altijd klaar voor haar klanten en heeft een schitterend initiatief genomen om samen met een bijna blinde klant patronen in braille om te zetten waardoor deze dame toch kan blijven haken. Lidy’s concept om doorlopende workshops zonder afspraak te geven, zorgt ervoor dat er de hele dag activiteit in de winkel is. Dit spontane en gastvrije idee maakt haar winkel tot een bruisende plek.
Deelname motivatie:Eigenaresse Lidy van Luttikhuizen is twee jaar geleden een handwerkwinkel begonnen met de gedachte dat het maatschappelijke aspect er wel in zou groeien. Dat was in de roos geschoten. Niet alleen beschikt Roermond, waar de winkel gevestigd is, nu weer over een handwerkzaak, Lidy biedt gelegenheid tot samenkomst van mensen (die al dan niet handwerken) om hen gezelligheid te geven, weer een netwerk op te laten bouwen, eenzaamheid tegen te gaan, ontspanning te bieden en (beginnend) dementerenden te begeleiden. Ook is Lidy erg trots op het feit dat ze samen met een bijna blinde klant een methode heeft ontwikkeld om patronen in braille om te zetten. Dat heeft haar mogelijkheden dusdanig vergroot dat zij inmiddels heuse kledingstukken, knuffels en andere werkstukken kan haken, breien en op andere wijze fabriceren.
De winnaar van de titel 'Creatieve Hobbywinkel van het Jaar 2024' is Bertus Workel uit Enschede geworden. Maar Lidy mag trots zijn op haar tweede plek. Woensdag 25 september komt de redactie van KreavaK haar feliciteren met haar tweede plek. Het zou leuk zijn als u daar als regionale krant aandacht aan deze fantastische eer zou kunnen geven. De redactie van KreavaK zal rond 10.00 uur aanwezig zijn om de tweede plaats te overhandigen.
Handwerk Atelier Lidy
Wat is er mooier dan iets dragen of weggeven dat met passie eigenhandig is gemaakt! Aarzel niet en begin. Het is vast makkelijker dan je denkt.

06 214 11 667

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Winkel

Kruisherenstraat 19, Roermond(Betaald) Parkeren mogelijk voor de deurLoopafstand van het station.