Jaimy Delissen behaalt podiumplek in Rotax Max Senior-klasse

14 aug , 6:40 nieuws
jaime delissen
De 15-jarige Jaimy Delissen uit Roermond heeft tijdens de GK4 Kart Series een indrukwekkende prestatie geleverd door in zijn tweede kartwedstrijd ooit een tweede plaats te behalen in de Rotax Max Senioren-klasse. Voor Jaimy, die oorspronkelijk begon met karten als hobby, is dit resultaat een bijzondere mijlpaal.
Ondanks zijn beperkte ervaring in de kartsport wist Jaimy al snel te verrassen. Bij aanvang van de wedstrijd was het doel om in de top tien te eindigen, maar hij overtrof alle verwachtingen door een podiumplek te bemachtigen. Zijn succes schrijft hij toe aan focus en doorzettingsvermogen, waarbij hij benadrukt hoe belangrijk de steun van zijn familie is geweest in zijn opmars binnen de sport.
Jaimy’s kartcarrière begon op jonge leeftijd, maar werd onderbroken door een blessure en een overstap naar voetbal. Toch bleef het karten kriebelen, en enkele jaren later pakte hij de draad weer op. Nu, met deze sterke prestatie in Eindhoven, lijkt zijn toekomst in de kartsport verzekerd.  (Foto: Bas Kaligis/RaceXpress.nl)