Jos van Rey geeft stokje over Roermond

19 sep , 19:12 nieuws
460665258 4117359128498367 6367073547673115352 n
Jos van Rey heeft vandaag een vooraankondiging gedaan van zijn besluit om zijn functie als wethouder, aan het einde van de algemene beschouwingen op 7 november, neer te leggen.
Hij blijft echter wel actief als raadslid voor de Liberale Volkspartij Roermond (LVR), waarmee hij zijn betrokkenheid bij de stad voortzet. Dank voor de inzet van Jos van Rey
De LVR is Jos van Rey zeer dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen 50 jaar voor onze gemeente. Tijdens zijn periode als wethouder heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Roermond. Onder zijn leiding is de stad uitgegroeid tot een plek met nationaal en internationaal aanzien. Zijn werk resulteerde onder meer in het tot stand brengen van het Designer Outlet Center, het Retailpark, tal van nieuwbouwprojecten, de renovaties van volksbuurten, de ontwikkeling van Oolderveste en de significante daling van het werkloosheidspercentage dankzij de toename van banen in de regio.
Aijiththan Loganathan voorgedragen als opvolger
De LVR draagt Aijiththan Loganathan voor als nieuwe wethouder naast Dirk Franssen. Loganathan is vanaf de oprichting van de partij actief betrokken en heeft een ruime politieke ervaring opgebouwd als fractiemedewerker in de provinciale staten, raadslid en vice-fractievoorzitter. Naast zijn politieke activiteiten is hij ook actief geweest als wiskundedocent en heeft hij diverse functies vervuld op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. De LVR heeft er alle vertrouwen in dat Dirk Franssen en Aijiththan Loganathan het werk in de komende periode op voortvarende wijze zullen voortzetten in het belang van de stad.