Roermondse Beweegweek voor jong en oud: ontdek welke sport bij je past

18 okt , 10:53 nieuws
woman helping man gym
Freepik
ROERMOND - Na het succes van de Roermondse Beweegweek voor kinderen in april van dit jaar, organiseert Sportservice Roermond de Roermondse Beweegweek voor iedereen van 13 jaar en ouder.
Van 4 tot en met 10 november openen verenigingen en sportaanbieders hun deuren, zodat jongeren, volwassenen en 55-plussers gratis kunnen deelnemen aan de reguliere trainingsuren.
Sluit aan
Dit is dé kans om nieuwe sporten uit te proberen en te ontdekken hoe leuk en gezond samen sporten kan zijn. Of je nu graag alleen wilt deelnemen of samen met vrienden, familie of collega's: iedereen is welkom om mee te doen. Je sluit gewoon aan bij de bestaande trainingsdagen en -tijden van de verschillende beweegaanbieders in Roermond.
Overzicht
Van groepslessen tot individuele sporten, er is voor ieder wat wils, ongeacht je ervaring of niveau. Aanmelden is simpel.  Bekijk op deze website het overzicht van deelnemende verenigingen en sportaanbieders en schrijf je in voor een gratis les. Laat deze kans niet liggen om actief te worden, nieuwe mensen te ontmoeten en te ontdekken welke sport bij jou past...