Met speciale posteractie consumptiebonnen winnen van de Vastelaoves Villaasj

Foto:
Vastelaoves Villaasj – De Vastelaoves Villaasj heeft dit jaar een speciale actie waarmee consumptiebonnen gewonnen kunnen worden. Wie een foto van zijn raam met daarachter de poster van de Vastelaoves Villaasj op de Facebookpagina van de Villaasj zet, maakt kans op 11 consumptiebonnen. De poster is ontworpen door Steffen Houben uit Maasniel, beter bekend als Stef-Fun Illustrator & Cartooning. 
De posters zijn in Maasniel gratis te krijgen bij Bosje Bloemen, Bosje Bloemen, Primera, Kapsalon Janssen, Boekhuis de Kleine Tovenaar, Slagerij Cox en de Welkoop.
Zondag 23 februari is de 3e editie van de Vastelaovend Villaasj, hét familie vastelaovesfestival van Limburg. Het hartje van Maasniel wordt dan omgetoverd tot een heus vastelaoves-dorp. Hier is het dan een groot familiefeest. Met muziek en optredens op 2 podia. En met de Parade die een paar keer door de Raadhuisstraat trekt. Aan deze Parade kan iedereen meedoen. Nieuw dit jaar op de Villaasj is een overkapping waardoor ook bij slechter weer genoten kan worden van alle vastelaovesgekkigheid. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden