Kinderkledingwinkel ”Kijkditeens” synoniem voor klantgerichtheid.

Foto: Arend Masius

Kijkditeens, baby- en kinderkledingwinkel in Herten timmert nu al zes en een half jaar met veel succes aan de weg. De motor achter deze winkel is Lieke Peeters- Geene. Naast haar werk in de winkel, geeft ze haar krachten op de Hubertusschool.

Peeters- Geene vertelt: ”Ik ben als hobby met een website voor kinderkleding begonnen, nu 6,5 jaar geleden. Klein begonnen en langzaam gegroeid en 2,5 jaar geleden heb ik de kans gekregen een winkel te beginnen naast de website. Mijn hobby is nu mijn werk geworden. Maar het voelt niet aan als werk. Steeds meer mensen weten de weg naar de winkel te vinden.

Het mooiste gevoel van de wereld is, als een kindje of ouders helemaal blij naar buiten gaan. Bij mij gaat het om service, gezelligheid en vooral niks moet en veel mag. Als je naar buiten loopt moet je kunnen zeggen: kijk dit eens! Het leukste dat Lieke in de jaren heeft meegemaakt dat haar winkel bestaat, is de samenwerking met Maartje Maakt en Gloriosa Herten, een fotoshoot en dat ze de kids mocht kleden. En een andere fotoshoot aan het water in Ool.

Het unieke van Lieke haar winkel in vergelijking met andere kinderkledingwinkels is, dat ze veel aandacht heeft voor de klant, die er ongedwongen kan winkelen. Ze probeert altijd mee te denken met de bezoeker en ben je een vaste klant dan is even iets meenemen om te passen geen probleem. Kortom haar zaak is : klantgericht en persoonlijk.

Het toekomstplan van Peeters- Geene is, blijven doorgaan zolang ze het leuk vindt en kan combineren met haar gezin en andere werk. Ze zegt tot slot: ”Ik heb geen groot doel meer, heb al meer bereikt dan ik ooit dacht dat mogelijk was, binnen de tijd die ik heb naast mijn andere werk.

Wel hoop ik nog veel kinderen en ouders blij te maken en wellicht nog met leuke andere ondernemers samen te werken.

Kijk ook eens op onze website en facebook pagina.

Kijkditeens

Facebook

Adres winkel: Wilhelminastraat 14A, 6049AJ Herten

Telefoonnummer: 0645316591

Email adres: [email protected]