Gerjo dresses “niet zomaar jurken” bestaat 1 jaar

Foto: Gerjo Dresses

Gerjo Safi Bouteraa (51) uit Horn vertelt:

Een jaar geleden 8 maart 2019 opende ik de deuren van de eerste jurkenwinkel op de schoenmakersstraat 14 in roermond. Na vele jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, ben ik in 2012 als manager bij steps roermond begonnen. Mijn missie was om deze winkel op de kaart te zetten, toen mijn doel bereikt was, had ik een nieuwe uitdaging nodig en heb ik 30 november 2017 ontslag genomen om even elders te werken maar de binnenstad van roermond was voor mij the place to work en mijn ondernemerskriebels begonnen weer op te spelen om met mijn opgedane ervaring mijn eigen winkel neer te zetten, in 2018 heb ik mijn concept uitgewerkt en mijn traject met de nodige obstakels, die je als ondernemer tegenkomt op je pad getackeld. Via de gemeente roermond heb ik deelgenomen aan het project “start je eigen droomwinkel” waar ik ben bijgestaan met advies en raad door het starterscentrum limburg en topchange, met hen heb ik me nog beter kunnen voorbereiden.

Onze jurken zijn uniek!

Ik heb me gespecialiseerd in jurken voor elke vrouw, stijlvol, elegant en casual chic. Jurken voor iedere gelegenheid, voor elke dag, voor je werk, voor feestjes, bruiloften en communies en voor gala’s. alle jurken komen maar één keer binnen, zodat niet iedereen met dezelfde jurk rondloopt. Mijn kracht is mijn persoonlijke en vakkundig advies, het oprechte interesse in mijn klant onder het genot van een kopje koffie of thee, in een ongedwongen gezellige sfeer. Mijn passie, eerlijkheid en enthousiasme voor hetgeen ik doe, wordt door mijn klanten erg gewaardeerd.

Mijn klanten vertellen elkaar om naar gerjo dresses te gaan, de mond tot mond reclame werkt hier bij de regio roermond erg goed, wat ik ervaar als een groot compliment. De meeste klanten zijn tussen 40 en 97 jaar en omdat ik vanaf maat 34 tot 52 jurken in de collectie heb kan ik veel vrouwen helpen. Sinds mei vorig jaar helpt mijn man Sabri me mee met de inkoop en als er klantendagen zijn, zodat ik nog even geen personeel nodig heb. Ik kijk tevreden terug op 2019 het eerste jaar van gerjo dresses. Ik ben er nog lang niet maar ik heb vertrouwen in de toekomst, wat niet wegneemt dat er soms dagen bij zijn als het niet druk is dat je aan jezelf twijfelt maar omdat ik een man naast me heb die in mij en in de toekomst van gerjo dresses gelooft maakt mij dat ik mijn zelfvertrouwen niet verlies en steeds weer de kracht vind om door te gaan.

Voor de komende tijd wil ik nog meer bekendheid krijgen. De facebookpagina wordt stiekem goed bekeken en brengt steeds weer nieuwe klanten, mede ook door ikzelf met de jurken op de foto sta.

Gerjo dresses over 5 jaar:

Mijn streven is dat gerjo dresses een begrip wordt hier in de regio, en dat ik een tweede winkel kan openen in limburg zodat ik in heel limburg bekend ben en dat klanten zeggen:  Als je een leuke jurk wilt hebben dan moet je bij gerjo dresses zijn, daar word je goed geholpen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden