Leonie Hijl (De King) met 45% van de stemmen gekozen tot Dé Roermondse ondernemer van het jaar 2018

Foto: De King

In 2018 hebben wij een aantal maanden Dé Roermondse ondernemer van de maand gekozen, op basis van nominaties die door de Roermond Nieuws lezers werden genomineerd.

Begin dit jaar konden onze lezers uit de winnaars Dé ondernemer van 2018 kiezen.
De ondernemer met de meeste stemmen werd automatisch de winnaar. De einduitslag van de verkiezing voor Dé Roermondse ondernemer van het jaar 2018 is als volgt:

  1. Leonie Hijl (De King) met 45%
  2. Massagepraktijk Serenity met 25%
  3.  Bloemenboetiek Hermien met 10%
  4. Cecile Hillen (Vie Sie) met 9%
  5. Het Spikkerdal met 8%
  6. Sizzy van Rooij (de kiosk) met 3%
  7. Dierenspeciaalzaak de Munsterboog met 3%

De redactie van Roermond Nieuws feliciteert Lenie en haar team van harte en bedankt alle lezers die gestemd hebben voor hun steun en hun stem op hun favoriete ondernemer van het jaar 2018.
Wij vroegen Leonie om een reactie:

Wat prachtig dat ik ondernemer van het jaar ben geworden met meer dan 300 stemmen! De reacties die ik de afgelopen tijd heb gehad op mijn nominatie zijn hartverwarmend geweest.
Al bijna 30 jaar De King in Roermond, ik zou er een boek (of een paar boeken) over kunnen schrijven. In al die jaren heb ik leuke, verdrietige, moeilijke en mooie momenten meegemaakt. Het was niet altijd makkelijk, maar ik ben altijd blijven geloven in de mensen en De King. Ik ben naar mijn gevoel blijven luisteren en heb volgehouden dat de persoonlijke aanpak waar wij voor staan werkt.
Bijna 30 jaar De King runnen doe je niet zomaar en zeker niet alleen. Ik wil dan ook een aantal mensen bedanken. Allereerst Marcel, die in mooie en moeilijke tijden naast me staat. Het team: zonder een goed team geen leuk café. Ik wil ze bedanken voor het samenwerken met elkaar, mij en onze gasten.
Natuurlijk wil ik onze gasten bedanken voor hun vertrouwen in mij en De King. In 30 jaar heb ik hele generaties aan de bar gehad en zien opgroeien. Met veel mensen heb ik het één en ander meegemaakt, ze kwamen eerst zelf op stap en vaak zien we zelfs hun kinderen (en soms hun kleinkinderen) weer terug. Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen heb mogen leren kennen en dat ik vaak jaren een stukje van hun leven heb mogen meemaken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden