Twee nominaties Coiffure Award voor Hair & Beauty Marijke Paradiek

Foto: Jimmy Bollaerts

Persbericht – Marijke Paradiek van Hair & Beauty MP in Maasniel heeft opnieuw een Coiffure Award nominatie in de wacht gesleept. Ook collega kapster Kim Van Hooft heeft voor het eerst een nominatie ontvangen. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijs. De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland.

 “Wat een heerlijk gevoel”, vertelt Marijke Paradiek trots. “Om genomineerd te worden voor deze award moeten we de technieken tot in het extreme beheersen. Degelijk knip- en kleurwerk, gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen, dat is onze sterkte.”  Dit jaar behoort haar werk tot de beste inzendingen in de categorie Dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. In de categorie Young Talent is kapster Kim van Hooft genomineerd. “Kim doet voor het eerst mee en dan is het natuurlijk fantastisch als je zo’n mooie nominatie in de wacht sleept. In mijn kapsalon leid ik veel jonge kapsters op. Het is mooi als je kennis en ervaring kunt overdragen. Ik ben super trots op deze nominatie!”

 Beste kapper van Nederland
In 2018 won Marijke Paradiek de tweede prijs in de categorie Dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. In 2017 won ze de derde prijs in de categorie Consumer Awards en de publieksprijs voor het best draagbare kapsel. In 2013 won zij de felbegeerde eerste prijs in de categorie Dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en werd zij genomineerd voor de titel ‘Hairdresser of the year´. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Ook bij consumenten geniet de haarmodewedstrijd grote bekendheid. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling. De wedstrijd wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional in samenwerking met vakblad Coiffure. Op 12 mei 2019 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een groots gala.

Kim Van Hooft Fotografie : Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Caroline Quirynen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0