Basisschool De Kasteeltuin uit Roermond werkt mee aan opkikkerdagen voor kinderen

Foto: Peter H via Pixabay

 

Roermond – Angela Hokstam – Stichting Opkikker zet zich vanaf 1995 in, voor gezinnen waarvan een van de kinderen wegens een langdurige ziekte onder behandeling is. Voor deze gezinnen worden opkikkerdagen georganiseerd. Persoonlijke aandacht voor gezinnen, werken met vrijwilligers en kostenbeheersing zijn speerpunten van de stichting.

Wat is een Opkikkerdag? Een dag die tot in de puntjes is verzorgd voor het zieke kind, van het moment dat het ‘s morgens wakker wordt, tot het moment dat het weer gaat slapen. Een dag waarin je als gezin even niet hoeft te denken, aan de moeilijke momenten die er op een dag soms zijn. Een opkikkerdag doet precies dat: je kikkert er van op.

Sinds kort staat er op basisschool de Kasteeltuin in Roermond, een doos van Stichting Opkikker. Een leerling van de Kasteeltuin mocht met haar ouders, broer en zus zo’n opkikkerdag meemaken. De school wil er aan meewerken, dat voor méér kinderen zo’n opkikkerdag georganiseerd kan worden. Daarom is er op de school een doos geplaatst, waarin personen oude mobieltjes en inktpatronen van printers kunnen zetten. Stichting Opkikker krijgt hier geld voor, waardoor er nog meer kinderen een onvergetelijke dag kunnen beleven. Verzamelt u ook mee?

U kent de school bereiken aan de: Kasteel Wassenbergstraat 2-4 in Roermond – Telefonisch is de school te bereiken op het nummer: 0475 322 418

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden