Succesvolle Shaolin Kung Fu workshop door Roermondse Vechtsport meester

Shifu Giel Puts, een vechtsport expert uit Roermond gaf op 18 oktober 2019 een succesvolle workshop weerbaarheid en Tai Chi in Apeldoorn. Met het thema: “een sterke geest in een krachtig lichaam” werden de deelnemers verblijd door de lessen en kennis van Giel Puts.
Hij werd voor het Kungfu opgeleid in China door monnik Shi Sugang, en is ook een bruine band in het oude harde Shaolin Kempo. Om zijn onverzadigbare honger naar martial arts kennis te stillen, trainde hij veel in Azië onder vele meesters. Hij richtte de Luohan Fangfa vechtsport school in Roermond op en gaf vele lessen in zelfverdediging, discipline en zelfvertrouwen. “Veel mensen hebben wat zelfverdediging en weerbaarheid nodig en daarom deel ik mijn kennis” aldus docent Giel Puts
Shifu (leraar) Giel Puts kwam dit keer naar Shaolin Kung Fu Apeldoorn om de stijlen Yang Tai Chi zwaard en Shaolin zelfverdediging te delen. Vele deelnemers kwamen de les volgen om ook wat van het geniale vechtsport vernuft van shifu Puts te leren. De Yang stijl Tai Chi zwaard vorm werd goed gevolgd, waarna er begonnen werd met Shaolin zelfverdediging. Met het grootste gemak deed Giel effectieve vechtsport technieken voor waarmee je je kunt verdedigen in een noodsituatie.
De vele deelnemers en hun inzet op dit seminar toont aan hoe succesvol het was. Blij, trots en voldaan met nieuwe kennis, gingen de aanwezigen weer naar huis. “De kracht van een workshop als deze is bijzonder. Giel raakte mijn ziel en had ook de nodige voorbeelden waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Het was zo de moeite waard.” aldus Therese. Giel Puts wordt door velen gezien als expert op het vlak van vechtsport en zelfverdediging en gaf een uitermate succesvol seminar in Apeldoorn.
Desiree Veldman

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden