NK Paratriathlon bij derde editie Roermond City Triathlon

Foto: Roermond City Triathlon

PERSBERICHT – Roermond, 28 maart 2021 – De tweede editie van de Roermond City Triathlon (RCT) in 2020 was een succes. Ondanks COVID-19 deden ruim 750 triatleten mee en werden veel topprestaties neergezet. Dat wil de organisatie ook dit jaar minimaal evenaren. Dat betekent dit jaar twee racedagen, meer deelnemers en nieuwe onderdelen zoals de teamcompetitie en het NK Paratriathlon.

 Uitbreiding RCT 2021

De derde editie van de RCT wordt gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 september. Verdeeld over deze twee dagen, kunnen zo’n 1.500 triatleten meedoen aan een van de vele onderdelen, waaronder jeugd, sprint en de olympische afstand. Nieuw op het programma is het NK Paratriathlon voor sporters met een visuele of fysieke beperking. Daarnaast vinden op zondag de teamcompetities Eredivisie, 3e en 4e divisie plaats.

Foto: Roermond City Triathlon

 

Corona-proof triathlon

De voorbereidingen voor de RCT zijn in volle gang. De maatregelen, die vorig jaar genomen zijn vanwege COVID-19, zijn daarbij ook dit jaar uitgangspunt. Er worden o.a en op het terrein routes aangegeven, zodat de deelnemers, begeleiders en vrijwilligers 1,5 meter afstand kunnen houden. De organisatie houdt de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en houdt deelnemers hierover op de hoogte.

Inschrijven en meedoen

Inschrijven kan via www.roermondcitytriathlon.nl/inschrijven. Meer informatie is te vinden op www.roermondcitytriathlon.nl of Facebook @roermondcitytriathlon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen