Wordt de binnenstad van Roermond versierd met Uulevlaggen

Foto: SJTADSVASTELAOVESVERENIGING D’N UUL REMUNJ

Persbericht – Op zaterdagmiddag 12 januari 2019 wordt symbolisch de eerste verenigingsvlag van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul opgehangen bij Baristas aan de Markt: de horecazaak van Sjtadsprins Marc II. Het ophangen van deze eerste Uulevlag vormt het startschot van een gezamenlijke actie van D’n Uul samen met de Stichting BIZ Binnenstad.

 De BIZ en D’n Uul hebben afgelopen jaar gezamenlijk het initiatief genomen om alle, bij de BIZ behorende winkelstraten van de Roermondse binnenstad, gedurende de hele carnavalsperiode te voorzien van Uulevlaggen.

Om 14:11 uur wordt de eerste van de circa 300 nieuwe Uulevlaggen in de binnenstad opgehangen. Deze symbolische handeling wordt verricht door de kersverse Sjtadsprins en Prins van D’n Uul Marc II Brouns, samen met Vorst Dirk I van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul. De vrijwilligers van de technische commissie van D’n Uul zullen daarna ruim 300 vlaggen aan de gevels van de deelnemende winkeliers gaan ophangen.

 D’n Uul is zeer trots op deze geweldige samenwerking met de BIZ. Niet alleen omdat de Roermondse binnenstad met Vastelaovend- en Uulekleuren wordt versierd, maar temeer ook omdat er een lange verbintenis voor maar liefst 7 jaar wordt aangegaan.

Particuliere pandeigenaren die hun gevel willen voorzien van een Uulevlag, kunnen een vlag bestellen via de website dn-uul.nl.

SJTADSVASTELAOVESVERENIGING D’N UUL REMUNJ vraagt u om dit bericht te delen. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden