Succesvol Glazen Huis voor voedselbank Midden-Limburg krijgt vervolg

Foto: Roermond Nieuws

Roermond – Het vorig jaar zeer succesvolle Glazen Huis in Roermond krijgt 23 en 24 december een spectaculair vervolg.

De presentatoren van Roermond Nieuws TV houden die dagen een spetterende live-uitzending vanuit het Roercenter om geld in te zamelen voor de lokale voedselbank.

Live-uitzending in Roercenter

Het programma start zaterdag om tien uur en duurt die dag tot acht uur ’s avonds. Zondag gaat de show verder van tien tot drie uur ’s middags. Iedereen is welkom om de uitzending op locatie bij te wonen. Het Glazen Huis is naast Het Pakhuis in het Roercenter.

Online kijken en meedoen

Kun je er fysiek niet bij zijn, dan kun je thuis alles volgen via Facebook (https://www.facebook.com/roermond.nieuws), YouTube https://youtube.com/live/EQBMG0BdsG4 en op Ziggo kanaal 45.

In de bijzondere studio is het een komen en gaan van mooie mensen. Het wordt een boordevol programma waarbij gesprekken met kleurrijke gasten worden afgewisseld met prachtige optredens.

Gesprekken en optredens

De eerste artiesten zijn al bekend. Zo treedt het Koninklijk Roermond Mannenkoor op, net als Roger Selder, de Polkadots, Resi Coumans en Jos van Rens. Verder kunnen de kijkers genieten van de dichters Danny Dankers en Hans van Bergen.

Grijp je kans bij de kunstveiling

Ook is er een unieke kunstveiling van werk van toonaangevende kunstenaars. Mooie kunst kopen, bijvoorbeeld van Daniël Heynen, Gerard Nizet of Kristine Tumanyan, was nog nooit zo aantrekkelijk! Het geld gaat uiteraard allemaal naar Voedselbank Midden Limburg.

Geef geld voor versproducten

‘Gewoon’ geld geven kan natuurlijk ook. Elke euro is van harte welkom. Doneren kan via de speciale knop op de site van de Voedselbank Midden-Limburg: https://www.voedselbankmiddenlimburg.nl/steun- ons/doneer.

Het streefbedrag is 50.000 euro. Van de opbrengst koopt Voedselbank Midden Limburg versproducten. Dat zit zo: eerder gingen de overschotten van supermarkten naar voedselbanken. Tegenwoordig houden supermarkten weinig meer over, daarom moet de voedselbank versproducten kopen.

Vertel jouw verhaal op tv

Op dit moment wordt keihard gewerkt om het Roermondse Glazen Huis 2023 een daverend succes te maken. Maar de mensen van de lokale omroep kunnen het niet alleen. Dus wil je optreden of op een andere manier een bijdrage leveren, meld je aan! De presentatoren Agnes, Carmen, Dré, Jocelyn, Johan en Rob gaan graag met jou in gesprek.

Meld je nu aan

Rob Hompe van Roermond Nieuws TV: “Wil jij ook meedoen? Vertellen wat je hebt gedaan, doneren of optreden? Bel me nu op 06-21-33-66-06. Of stuur me een mailtje via [email protected]. Wij als team zijn benieuwd naar jouw verhaal!”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen